Vienna: schot in de roos!

Wat ben ik weg van dit nieuwe patroon!  Een samenwerking tussen Kaatjenaaisels en Bel’Etoile, dat kan alleen maar vonken geven.

Hoe blij ik was toen ik gevraagd werd om mee te testen, dat hoef ik jullie niet uit te leggen waarschijnlijk.  In plaats van 1 testjurk maakte ik er 2!  Ik had namelijk 2 prachtige luchtige viscosestofjes liggen, die smeekten om verwerkt te worden.  Hou jullie dus maar klaar voor een ware foto-spam!

Voor Cara maakte ik maat 134.  Ik koos de kapmouwtjes, v-rug en gerimpelde rok en vind het haar beeldig staan.

Het stofje kocht ik bij de gouden flamingo.  Een heel zacht roze met een fijne structuur en kleine origami-vogeltjes op.  Een stofje op haar lijf geschreven.

Nore kreeg een Vienna in maatje 110 die ik verlengde.  Toen ik op dit stofje botste in De soldeur werd ik instant verliefd.

Kleine palmboompjes met lichte structuur in.  Op en top zomers.

Voor Nore koos ik dezelfde opties, enkel de mouwtjes deed ik anders.

Over het patroon niets dan lof.  Duidelijke instructies en het naait heel vlot in elkaar.  Het gebogen rokgedeelte is zo mooi en staat ongetwijfeld mooi bij elk meisje.  Mijn beide stofjes zijn vrij doorschijnend, daarom voerde ik beide jurkjes volledig.  Kleine tip voor wie dit ook wil: voor de voering van de rok gebruikte ik het rokgedeelte met de stolpplooi.  Op deze manier ‘poft’ het rokje niet te bol vooraan.

Beide kleedjes samen geeft dit resultaat!

 

Wil je dit patroon ook aanschaffen?  Dan kan je het hier aankopen.  Met de code VIENNAPARTY krijgen jullie 10% korting.

Stof origami vogeltjes: de gouden flamingo

Stof palmboomjes: De soldeur – Kortrijk

Bedankt Isabelle en Katrien dat ik mocht meetesten! Schot in de roos 🙂 Altijd beschikbaar bij een volgend patroon haha 🙂

Meer inspiratie nodig?  Kijk dan bij volgende collega-blogsters:

8 thoughts on “Vienna: schot in de roos!

  1. Waw, prachtig. Ik had al een Vienna zien passeren op fb, maar vond de mouwtjes niet zo mooi. Bij deze jurkjes vind ik het prachtig. Ik schaf het patroon zeker aan! Bedankt om mij te inspireren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *