Obrigado Portugal!

Vandaag nemen we afscheid van drie zalige weken vakantie.  Morgen back to reality maar nu hang ik nog even wat met mijn hoofd in de wolken, terugblikkend op de laatste weken, vol quality time met onze meisjes.

Onze eerste week van de vakantie trokken wij er op uit!  Portugal stelde ons niet teleur!  Heel veel zon, zee, chillen, lekker eten, machtig vakantiehuis,… Het mocht gerust nog wat langer duren.

Eén van de vakantiekleedjes die ik maakte, toon ik jullie hier vandaag.  De locatie is het vakantiehuis waar we verbleven, een toppertje! Geniet even mee!

Ik maakte een Nena, een patroontje van Kaatjenaaisels die ik hier al eens maakte.  Ik hou heel erg van de pasvorm van dit patroontje!  De enige wijziging die ik maakte, was het v-tje vooraan weglaten, ik had namelijk geen bijpassend lintje liggen.  Ik ben superblij met het resultaat!

De stof kocht ik online, maar ik weet niet meer waar.  Komt ervan als je teveel koopt online *oeps*.  Het is een roze/wit gestreept stofje met palmboompjes op geborduurd.  De stof voelt heel luchtig aan, er zit ook wat structuur in, het is namelijk een seersucker-stofje.  Het is de eerste keer dat ik met zo’n gebobbeld katoen werkte, het stikt heel vlot.

 

Morgen vliegen we er terug in , met volle moed, maar met ons hoofd zitten we nog in Portugal ;).

 

 

Patroontje: Nena – Kaatjenaaisels

Locatie: Casa Agostos

8 thoughts on “Obrigado Portugal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *