Gegokt…maar niet verloren!

Een gok…dat nam ik met dit stofje.  Toen ik het zag liggen bij Wild Van Stof was ik onmiddellijk verkocht.  Ik ging een poging doen om iets voor mezelf te maken, een mooi bloesje, combineerbaar met allerlei herfstkleuren.  Helaas was dat buiten mijn drie dochters gerekend…Ik zag er niet onmiddellijk een kinderjurkje in, maar ik nam een gok.  Gegokt, maar niet verloren.  Oordeel zelf!

De stof valt heel soepel, het is een mengeling van katoen met wat viscose en voelt heel zacht aan.

Sorry dat de foto’s niet altijd superscherp zijn!  Ik hoop dat , met het stof van mijn blog te blazen, ik ook het stof van mijn fotocamera blaas 😉

Stof: Wild Van Stof

Patroon: Tinny jurk 

4 thoughts on “Gegokt…maar niet verloren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *