Wild van Stof!

Voor alle naailiefhebbers in regio Zuid-West-Vlaanderen is de Soldeur al jaren een echt begrip.  Eén van de grootste stoffenwinkels uit de regio met oneindig veel aanbod van alle soorten stof en fournituren.  Voor wie Kortrijk te ver is, check zeker eens hun webshop Wild van Stof.

Toen ze mij vroegen om iets te maken met hun eigen ontworpen stoffencollectie, was ik natuurlijk heel enthousiast!  Gisteren kon je bij Lily en Woody al een prachtige voorsmaak zien van 1 van hun nieuwe stofjes, vandaag laat ik jullie een andere print zien.

In de drie jaar dat ik naai heb ik hoofdzakelijk al kledij genaaid.  Omdat ik weinig geen ervaring heb met niet-vestimentaire stuks, zocht ik het web af achter een haalbaar leuk interieur-item.  Ik botste op de mand van Bellelien en was verkocht!  De tutorial is zeer duidelijk en het naaien van de mand ging zonder moeilijkheden.

3meisjesophetstrand

Het stofje is verkrijgbaar in 6  kleuren en kan ook in verschillende kwaliteiten besteld worden (linnen, verduisterend, voor gordijnen,…).  Heel wat keuzemogelijkheden dus!

Voor de stof aan de binnenkant koos ik een mintkleurige stof met witte bolletjes.  De handvaten deed ik in een fluo roze omdat ik hou van felle kleurtjes (en omdat hier met drie dochters in huis roze altijd scoort 😉 ).

Ik zou willen schrijven dat de korte handvatjes zo bedoeld zijn maar helaas, ik las de handleiding verkeerd waardoor ik te weinig tassenband had *schaterlach*.  Gelukkig vind ik de korte ook wel iets hebben.

3meisjesophetstrand

Ik verstevigde de buitenstof met Decovil Light.  De mand blijft mooi staan maar in de toekomst zou ik ook de binnenstof verstevigen met Decovil Light voor een nog steviger effect.

3meisjesophetstrand

Je kan deze mand voor heel wat verschillende dingen gebruiken.  Hier doet hij dienst als speelgoedmand, maar ook als linnenmand of legomand zou hij perfect kunnen dienen.

Ook een klein schattig peutertje van 3 jaar past er nog perfect in.  Zie hier het bewijs.

3meisjesophetstrand

3meisjesophetstrand

3meisjesophetstrand

Zeg nu zelf, schattiger dan dit kan het niet worden!

Leuk weetje: iedereen die in de maand oktober online deze wildvanstof-collectie koopt, maakt trouwens ook kans op het winnen van een kussen!

Hou andere bloggers in de gaten de komende dagen voor meer sneak peeks!  Morgen is het de beurt aan Straightgrain.

Stof: Wild van Stof

Tutorial mand: Bellelien 

 

 

8 thoughts on “Wild van Stof!

  1. Ik zeg al zo lang dat ik ook zo’n mand ga maken maar het komt er maar niet van… Maar deze geeft me echt zin om er toch eens aan te beginnen. Maar eerst eens langs de soldeur… ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *