We love Tiny

Ooooh wat verlang ik naar de lente.  Warmere dagen, meer zonneschijn en vooral meer licht!  Naaien voor de lente en zomer vind ik super, leuke kleurtjes bij hun gebruinde vellekes.  Geen gedoe meer met kousenbroeken, sjaals, dikke jassen,…Nee, geef mij maar de lente!

Omdat onze oudste meid maar blijft groeien zat ik met een probleem, praktisch al haar herfst- en winterjurkjes komen veel te kort.  Tijd om de lente al wat in huis te halen en de schaar in dit stofje te zetten.

Weer een roze stofje ha!  Ik kan er niet aan doen, maar dit soort roze vind ik zo mooi!

Ik naaide de Tiny jurk in een maatje groter en zette er een brede zwierrok aan.  Daarvoor gebruike ik twee maal de stofbreedte.  Korte mouwtjes erbij en klaar!  Op een avond zat dit kleedje in elkaar, instant vulling van haar nieuwe garderobe.  Ze trok het gisteren aan en wil het sindsdien niet meer af doen.  Schot in de roos!

Gecombineerd met een donkerblauwe kousenbroek en roze giletje kan ze het nu al aan.

Patroon: Tiny jurk – Straightgrain

Stof : De soldeur – Riley Blake design

14 thoughts on “We love Tiny

 1. prachtig roze! Ik hou van de winter, maar als ik dit zie mag de lente komen!
  Fijn zulke een-avond-projectjes!

  1. Bedankt! Dat bureautje zag ik eens passeren op instagram en het was instant verliefdheid! Mijn man zo zot gekregen om er tot in nederland achter te rijden haha 🙂

 2. Hah! Ik verlang ook al erg naar warmere temperaturen. Nog even geduld vrees ik! Enneuh, ik ben zo’n moeder die voor ik een dochter had zwoer om geen roze in de garderobe te hebben… Ik faalde al voor L geboren was. *proest * Het moet maar zo leuk niet zijn!

 3. Dag Sofie,

  Supermooie blog met natuurlijk mooie kleedjes, maar ook 3 prachtige dochters!!!
  Ik zou onmiddellijk terug willen het naaien heropstarten, maar het bijenproject staat nu voorop ?

  Groetjes, Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *