See you at Six!

Eerst was er Soft Cactus.  Zalig mooie katoentjes aan een zeer scherpe prijs.  Meters kocht ik er van (ok, ik geef het toe, soms bleef ik op tot middernacht, wachtend op de lancering; zot zijn doet gelukkig geen zeer ).

Maar nu ontwierp hetzelfde brein achter deze katoentjes de See You at Six-collectie!  Geen katoen deze keer maar viscose.  Ik twijfelde, want praktisch alle kleedjes hier worden in katoen gemaakt.  Maar wat was mijn twijfel ongegrond.  De viscose valt zeer soepel en is praktisch kreukvrij (heel interessant hier om al die manden strijk hier wat lichter te maken 🙂  )!

Voor Cara koos ik het Flowers-stofje.  Een combinatie van mooie herfstkleuren die haar heel mooi staan.

DSC_0009

Het patroontje is wederom de tinny dress, deze maal met korte mouwtjes erbij.  Door de viscose vallen de mouwtjes heel mooi en vloeiend.

DSC_0103

DSC_0095

DSC_0098

De stof bestaat uit veel verschillende kleurvlekjes, hierdoor zijn de combinaties eindeloos.

DSC_0015

Bij Filou and Friends botste ik op een roestkleurige Bernadette, die er volgens mij perfect bijpast.

DSC_0029

Cara is weg van haar nieuw kleedje, ik gebruikte 2x 110 cm stof om de rok te rimpelen, met als resultaat “een keileuke zwierrok, mama”!

DSC_0116

DSC_0115

De zusjes waren ook mee toen we de foto’s namen.  Klein quizvraagje: wie is de grootste deugniet 😉 ?

DSC_0044

Stof: See You at Six Flowers blauw – De Soldeur Kortrijk

Gilet: Filou and Friends 

Patroon: tinny dress – straight grain 

10 thoughts on “See you at Six!

  1. Zalig kleedje, draagt ze het deze week eens naar school? Wil die ‘viscose’ wel eens voelen 😉
    Grootste deugniet … dat is wellicht de kleinste 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *