Let’s go coco-nuts!

Oef, hier ben ik weer!  De drukste periode is voorbij, terug wat naai-tijd in het vooruitzicht!  We genoten trouwens van een stralende communie-dag, er komt nog een blog aan met alle details en foto’s van dé communiejurk!

Maar vandaag breng ik wat zomer op de blog!  Na die zalig warme snikhete dagen, is het vandaag wat bewolkt maar geen nood, Cara is ons zonnetje in huis!  Tijd voor een zomers zonnig jurkje voor deze mooie meid 🙂

Enkele weken geleden kon ik een zalig filou-stofje in mijn mandje klikken.  Kokosnootjes op een prachtig witte stof met wat reliëf in.  In de collectie van Filou and Friends is het met volants (kijk hier) maar Cara heeft al zo’n soort kleedje in haar kast dus maakte ik maar iets anders!  (De waarheid gebiedt mij te zeggen dat ik misknipte en mijn plan moest wijzigen haha).

 

Ik vertrok van het Tinny patroon maar tekende een v-rug, in combinatie met een striklint.  Het kleedje is volledig gevoerd want de stof is erg doorzichtig.  Ik ben helemaal weg van het stofje maar het was geen lachtertje om mee te naaien!  Supergladdig en verschuiven langs alle kanten!

Een jeansvestje voor de frissere zomeravonden, maakt de outfit af.

Nog een fijne avond!!

patroon: Tinny – straightgrain patterns

stof: Modestofjes : hopeloos uitverkocht

 

3 thoughts on “Let’s go coco-nuts!

  1. Heel mooi ? ziet er idd niet simpel uit! Twijfelde soms of het Cara of Nore was op de foto’s! Wat lijken ze op eljaar, ook in hun manier van bewegen.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *