Let’s do this!

Wat ben ik verliefd op dit kleedje!

Ik zag dit prachtkleed passeren bij P’titmonstres en welgeteld 5 seconden later lag het stofje in mijn winkelmandje (ik ben ondertussen heel bedreven geworden in het online stofjes kopen in recordtempo haha).  Gelukkig aarzelde ik niet want ik geloof dat de stof een uurtje later al volledig was uitverkocht!

Het stofje is heel zacht , valt soepel en heeft een prachtige print met vogeltjes.  Past perfect voor de mooie nazomerdagen maar ook gecombineerd met een giletje en kniekousjes in de herfst!

tinny dress

Beslissen voor welke dochter ik er iets mee zou maken was voor mij vlug duidelijk!  Nore staat heel mooi met zachte kleurtjes en een dagje later was haar kleedje klaar!  We gingen samen foto’s nemen in het Begijnhof in Kortrijk, een prachtlocatie.  Kijk en geniet mee!

DSC_0027

DSC_0032

DSC_0038

DSC_0036

De laatste foto kwam er heel spontaan 😉 .

DSC_0046

Stof: Coral Pink Bird leaf Fabric by Robert Kaufmann – De Stoffenkamer

Patroon: Tinnydress Straightgrain met zelfgetekend kraagje

36 thoughts on “Let’s do this!

 1. Leuk om je naai-talent te kunnen volgen! Je drie dametjes zien er altijd stralend uit. Veel blog-succes!

  Groetjes,
  Liesbet

 2. Wauw wat een mooi kleedje !
  Ik ben benieuwd naar je volgende creaties die je zal publiceren.
  Héél veel succes !

  Groetjes,
  Eline

 3. Awel dat is nu eens de max zie! Positief jaloers ben ik daarop en nog meer op je kunnen! Maak je kleedjes op bestelling?? Renée zou nogal glunderen! Ik ontbreek het geduld en de tijd om die supermooie kleedjes te kunnen maken…veel succes en hopelijk tot gauw eens! Trouwens steeds welkom in onze nieuwe thuis x

 4. Heel mooi gedaan! Super om te lezen! Heel creatief en vooral met heel veel liefde gemaakt ?, dat merk je meteen.
  Succes!

 5. Mooi zeg! Toen ik je zo vol enthousiasme hoorde praten over het naaien, kreeg ik gelijk weer zin om er ook weer in te vliegen. Ik volg je met veel plezier ? en nog veel succes of course

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *