Hoor wie klopt daar…

De sint is terug in het land en deze nacht kwam hij ons een bezoekje brengen!

Marie kreeg wat ze zoooo graag wou, een nieuwe pop met een setje kleertjes.  Mama hielp de sint wat met de kleertjes en de papa maakte een kledingrekje met kapstokjes om alles mooi aan te hangen.

dsc_0449

Het popje kreeg onmiddellijk de naam Nore mee, zoals haar grote zus, en week vandaag niet meer van haar zijde.  De sint shopte bij Soft Cactus en koos er een prachtig naar-vanille-ruikend popje uit met fantastisch mooie rosse haartjes.  Gelukkig was de sint op tijd want deze pop is momenteel al uitverkocht.  Voor wie geïnteresseerd is, er zijn nog 4 andere even mooie zusjes!

 

jpeg-afbeelding-a0571d198a5b-1

dsc_0481

dsc_0476

Het setje komt met stofjes en patroontjes voor 2 volledige kledingsetjes (kleedje, schortje en haarband), ik maakte er nog 2 extra en plan er nog veel bij te maken :).  De kleertjes zitten vlug in elkaar en zijn ideaal voor kleine kleuterhandjes.

dsc_0450

Voor de gelegenheid maakte ik ook nog een Tinny-jurkje met lange mouwen, de zoompjes van de armen werkte ik af met een elastiekje.  Tijdens het spelen kruipen de mouwtjes wat omhoog, superschattig die kloeke armpjes :).  Op het stofje staan allemaal schaapjes….zolang er maar diertjes opstaan, dan is Marie tevreden!  Ook de dubbele rimpelrok is een voltreffer!

jpeg-afbeelding-f902c1f315ad-1

Stof : Cotton and steel – de soldeur

 

17 thoughts on “Hoor wie klopt daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *