Cats for the win!

Finally…nog eens tijd voor een nieuwe blogpost!  Al twee maanden blogstilte, oeps!  Cliché o cliché maar wat vliegt de tijd zeg!

Terwijl de herfst zijn intrede doet, vul ik met plezier de meisjes hun kleerkasten met herfstige kleertjes.  Omdat Tinny’s hier een absolute topper blijven, grijp ik heel vaak terug naar dit zalige patroontje.  Ik denk dat ik ondertussen met mijn ogen toe een Tinny kan maken hah!

Dit stofje sprong in mijn oog toen ik mijn hobby uitoefende, namelijk het surfen naar talloze stoffenwebshops ’s avonds in de zetel *schaterlach*.  Het stofje is er ééntje van Cotton and Steel en doet me wat denken aan een Filou and friends-printje, vinden jullie ook niet?  Ik bestelde 1,30m, net genoeg om er lange mouwen en een kraagje uit te krijgen.  Het kraagje tekende ik zelf en de lange mouwen haalde ik bij het Laure-patroon.

Zien jullie ook het prachtige koperkleurige haar van Nore?  Toen ze net geboren was, had ze een prachtige dos koper haar.  Toen we op stap gingen met Nore, werden we er regelmatig over aangesproken.  Met de zon in haar haartjes, zie je nu vaak nog deze prachtige koperen schijn terugkomen.

Als jullie goed kijken, zie je dat de katjes fluo roze blozende kaakjes hebben 🙂  Moeder scoort met dit stofje, geloof me vrij!

Tot gauw

xxx

Stof: Cas en Nina – Cotton and Steel

Patroon: Tinny – Straightgrain

Kniekousjes: Kousen en Karton

 

5 thoughts on “Cats for the win!

  1. Prachtig! Mooi gedaan, echt. Ik ben trouwens blij met nieuw leven op je blog 😉
    Grappig, onze middelste dochter heeft net hetzelfde haar, die koperen schijn waar ze veel op wordt aangesproken. Schoon hé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *