3 meisjes!

Het zal jullie misschien verbazen maar ik koop heel weinig kleren voor de meisjes.  Enkel giletjes en kousenbroeken worden aangekocht, de rest wordt zoveel mogelijk zelf gemaakt.  Broeken hebben de meiden niet, behalve een sportieve broek voor de hobby’s en daar stopt het.  Elke dag is hier jurkjesdag (in tegenstelling tot de mama, die draagt nooit een kleedje 😉 ).

Toen ik bij Fred&Ginger binnenwandelde, werd ik onmiddellijk verliefd op de oker-goudkleurige gilet met een klein blinkerke in.  Ik kocht er meteen 3 exemplaren van , voor elke dochter eentje.  Ik shopte in mijn eigen stoffenkast en naaide drie bijhorende kleedjes! Allemaal met diertjes, maar dat had ik pas achteraf door 🙂 .

3 meisjes op het strand

 

3 meisjes op het strand

 

3 meisjes op het strand

Samen geeft dit dit schattige resultaat.

3 meisjes op het strand

 

20 thoughts on “3 meisjes!

  1. Prachtig! En zo herkenbaar 🙂 Vorig jaar kreeg ik in de winkel de opmerking of ik ze enkel in een vestje de straat op zou sturen (had een heel aantal vestjes gekocht). Toen maar duidelijk gemaakt aan de verkoopster dat ik een zelfmaak mama ben 😉

    1. Ik gebruikte de Tinny dress van straightgrain als basis. De jongste Marie kreeg een rokgedeelte met allemaal plooitjes, onze middenste dochter Nore kreeg 2x de stofbreedte als rok voor extra zwier en Cara kreeg een meer bescheiden rimpelrok!

  2. Oh, zo mooi!! Zo’n prachtige blog ook, net ontdekt via bloglovin’ mails die ik ontvang… hier kom ik zeker nog terug.
    Prachtige kleedjes, zo veel werk (!), maar die blote beentjes en voetjes vind ik het schattigst van al 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *